סדנת פיצה בטאבון

על הסדנה

הכי כייף לארח חברים ומשפחה, להוציא מהטאבון פיצות, פוקצ'ות וקינוח מושלם.
הטאבון הביתי הפך נפוץ לאחרונה ואני רואה שהרבה שרכשו ממהרים למכור כיד שנייה.
אחת הסיבות היא שלא יודעים להשתמש בטאבון הזה נכון.
אז בניתי סדנה חוויתית מותאמת אישית עבורכם.
בסדנה נלמד כל מה שתצטרכו לדעת כדי לאפות מאפים מעולים בטאבון הביתי שלכם.

שתי אפשרויות האחת אתם מגיעים להתארח אצלי לסדנה.
השנייה אני מגיע אליכם לסדנה אישית אצלכם בבית.

מה נלמד בסדנה ?

  • נדבר על הטאבון/תנור
  • סוגי קמחים שונים
  • שמרים טריים או יבשים
  • הידרציה
  • מתכונים מנצחים
  • קיפולים וכדרור
  • זמני התפחה וחישובים
  • התפחה אחרונה
  • הכנת רטבים
  • פתיחה של כדור בצק
  • הכנסה לטאבון ואפייה
  • הוצאה, קירור חיתוך
  • בתאבון 

בסיום הסדנה תקבלו דפי מתכונים שונים וטעימים.

אז מה נלמד בסדנה ?

אז מלבד האכילה לאורך כל הסדנה, של פוקצ'ות, פיצות סלט ויין, תקחו אתכם את הפיצות שנשארו מהסדנה ולא פחות חשוב תקחו אתכם את הבצקים שהכנתם בסדנה כך שתוכלו להנות מהם בבית, בתנור ביתי או בטאבון שלכם.

לפרטים על הסדנה

מתקשרים או שולחים וואטסאפ אל
המספר 054-2200324 לעמית.

כל הזכויות שמורות ל- amitbashel ©

חשוב לדעת !